DIARI D'UNES COLÒNIES (segona part)

Bon diaaaaa!!!!!!!






Estimat diari, avui ens hem banyat a la piscina!

L'aigua estava absolutament gelada però feia solet i teniem moltíssimes ganes de banyar-nos. Els més prudents ens ho hem mirat des de fora i els més eixalabrats ens hi hem estat fins que les mestres ens han fet sortir per anar a canviar-nos i a dinar.

Al matí hem fet activitats amb els monitors. Infantil hem jugat al jardí de les fades i hem vist el llibre del jardí de les fades, amb els nostres amics, la fada i el follet.


Cicle Inicial hem dissenyat el nostre escut i ens hem entrenat pel gran torneig medieval. Hem hagut de passar unes proves físiques molt divertides i ens ho hem passat molt bé.







El Mateo i la resta de mainada de Cicle Mitjà i Superior han combinat l'entrenament del tir amb arc i l'escalada.
A la tarda la mainada de Cicle Inicial hem fet l'activitat d'Scriptorium i els de Cicle Mitjà i Superior hem fet l'activitat de Forn de pa. Mentrestant Infantil fabrica amulets. Sort que ens hem banyat a la piscina al matí perquè a la tarda ha plogut una mica.


La fada Gal·la ha perdut la seva bareta màgica i està molt preocupada. A la nit hem estat buscant la bareta i hem ajudat a desfer l'encanteri que mantenia el Drac Ramon petrificat. S'ha despertat i ha llençat tres flamarades per la boca. Després d'això hem anat a les habitacions a dormir i agafar forces per demà anar a trobar el Grial del Comte. 


Comentaris