DIARI D'UNES COLÒNIES (primera part)

DIA 1 Estimat diari, avui hem hagut de matinar per ser a l'escola a les 8:05h.

De seguida que ha arribat l'autocar hem pujat al pis de dalt, era un autocar de dos pisos, per marxar cap a Besalú. Pares i mares ens deien adéu des de fora. Hem fet una parada tècnica per esmorzar i anar al lavabo a l'àrea de servei de Gurb. Hem deixat enrere l'eix transversal per agafar la C17 direcció al túnel de Bracons i de seguida hem arribat a Olot. I d'Olot a Besalú on ens esperaven uns acompanyants molt especials: un bufó, un monjo, una fada, un follet, una camperola i un camperol. 










Hem visitat el poble i hem escoltat ben atentament les explicacions dels nostres guies. Ens calia parar atenció perquè ens feien passar unes proves per aconseguir la clau de la ciutat i de la casa de colònies. Com que hem passat totes les proves hem pogut entrar al Mas Gircós cap a la 1 del migdia. 

Després de dinar els deliciosos menús que ens havien preparat les famílies, ens hem instalat a les habitacions: CI habitació 7, INFANTIL habitació 8 i el Mateo a l'habitació 6 amb la mainada de Martinet. 







A la tarda hem fet activitats a la casa i els entorns. Els d'Infantil hem estat buscant el Guardià del Bosc. Aquests són els cartells que hem fet per trobar-lo. 

Ens hem imaginat al guardià del bosc de les fades i dels follets, l´hem dibuixat i hem fet cartells de:

                                ES BUSCA



Els de CI hem fet pa al forn de llenya. Abans de posar-nos a treballar amb la farina, el llevat i l'aigua per fer la massa, hem anat al bosc a buscar troncs per mantenir el foc encès. El Mateo ha fet un taller d'escriptura medieval: scriptorium. Ha provat de fer diferents tipografies utilitzant materials diversos i ha escrit la paraula __ __ __. 





Hem sopat de meravella! Verdura, peix, amanida i per postres prèssec en almívar. I com que avui ha estat l'aniversari de l'Èric de Prullans, ens ha convidat a tots a coca! Per molts anys Èric! 

Havent sopat hem fet un joc i cap a dormir!

Comentaris