ÚLTIMA SETMANA DEL CURS!

 

Vam tenir una darrera setmana plena d'activitats i emocions per despedir com es mereix aquest gran curs que hem passat junts.


Dilluns, els grans i els mitjans vam poder gaudir d’una xerrada amb l’Àngel Bonada sobre les orenetes i tot seguit ens va acompanyar a fer el cens del “Projecte Orenetes” al qual participem com a escola. 


Dimarts, els grans vam anar d’excursió al refugi de Prat d’Aguiló on hi vam passar la nit. Vam divertir-nos molt fent un joc d’orientació i compartint estones meravelloses tots junts. 



Dimecres, els petits i els mitjans vam fer una excursió pels voltants de l’escola, els petits caminant i els mitjans amb bicicleta. Mireu que bé que ens ho vam passar! 

Dijous al matí, vam fer el tancament del projecte artístic d’escola, aquest curs hem treballat la línia, la forma i el color.


Dijous a la tarda, vam celebrar una gran festa en companyia de les famílies. Primer vam passar-ho molt bé jugant a tots els jocs que la companyia Guixot de 8 ens va portar tot gaudint amb la música d’Amor de DJ. Seguidament vam celebrar l’acte de final de curs i el comiat de l’alumnat de sisè, quantes emocions! I per acabar vam sopar tots junts, infants, famílies i mestres.


Divendres, tots i totes vam fer brotxetes de fruita amb xocolata per esmorzar, i un cop ens les vam menjar, vam sortir a refrescar-nos amb uns jocs d’aigua! 

Molt bon estiu i ens retrobem el pròxim curs! 


Comentaris