DIARI D´UNES COLÒNIES (tercera part)

Aquest matí ens hem llevat i hem anat a esmmorzar uns fantàstics cereals, torrades amb mantega i melmelada, magdalenes...
A les 9:30, com cada dia, les fades, follets, monjos, cavallers... ens criden per anar al punt de trobada d´una manera molt especial, amb la cançó del "turuturutu, turuturutu, ta ta ta". Quan sona aquesta cançó tots anem a la porta de la casa i ballem, saltem i cridem. Quan acaba la canço cada grup va al seu punt de trobada al bosc que tenim davant la casa.


Aquest matí els nens i nenes de CI, CM i CS hem fet un taller d´herbes remelleres com el romaní i hem fet infusions.
Els petits hem fet unes proves del guardià del bosc, les havíem d´anar superant tot passejant pel bosc i trobant pistes.





Avui ha fet molta calor i alguns valents hem anat a la piscina, l´aigua encara està fresqueta.






A la tarda els nens i nenes de CM i CS hem fet una ruta d´orientació amb brúixola pel fantàstic bosc que envolta la casa. CI hem fet una gimkana dels estaments i els més petits el gran concurs de les fades que consistia en realitzar alguns jocs cooperatius.





Com no, a la nit el desitjat joc de nit amb els lots i pels més petits un conte tranquil, que avui ja se´ns nota que estem a mitja setmana i estem cansadets.



Comentaris