DIARI D´UNES COLÒNIES (4a i última part)

La setmana arriba al seu final i ja estem cansadets, però avui encara ens ha donat temps a fer bastantes activitats abans de la disco final.

Al matí els més grans de CM i CS hem anat al bosc vertical on hi havien tirolines. Els de CI hem fet un concurs medieval i ens hem posat moooolt forts. Els més petits hem fet pocions de les fades amb moltes plantes que ens han ensenyat la fada i el follet, hem après molt! 

Quan hem acabat amb les activitats hem aprofitat el sol i la calor que feia per anar a la piscina per última vegada, ja que demà es preveuen pluges. A la tarda hem seguit amb activitats molt divertides com la recerca del Grial i 
l´espectacle de les fades seguint amb la temàtica de tota la setmana i finalitzant amb aquelles investigacions que feiem del Grial o del Guardià del bosc.

Finalment hem fet la disco desprès de sopar d´allò més bé, encara no ho hem comentat, però tornem amb uns quants quilets de més, ja que el menjar ha agradat molt.Això ja s´acaba, només ens queda fer maletes i acomiadar-nos, ja notem que es va acabant, l´any vinent més i millor. 
CONTE DE BONA NIT


DISCOTECA!!!

Comentaris