VISITA AL TEATRE-MUSEU DALÍ DE FIGUERES

Hola famílies,
ahir els alumnes i mestres de l'escola Sant Serni vam fer una sortida a Figueres per visitar el Museu de Salvador Dalí, ja que durant el curs hem fet el projecte sobre aquest artista.
                   
Com que ens trobàvem taaant a faltar després de passar junts una setmana de colònies a Llafranc, vam decidir sortir a les 8 del matí per tal de passar les màximes hores tots plegats. 

El viatge d'anada va ser moooolt tranquil, ja que vam aprofitar per seguir dormint.
Fins i tot, els mestres es van relaxar durant el trajecte. Menys mal que tenen bons companys que els desperten.
Quan vam arribar a Figueres, havíem d'esperar a les 14.00h per fer la visita, i com que no teníem temps de gaire més vam anar al parc a jugar una estona i aprofitar per dinar. 
I ja que anàvem a visitar el Museu de Dalí, ens vam voler posar una mica en el seu personatge.
I ara sí, ja són les 14.00h. Som-hi! Anem a descobrir més coses d'en Dalí
La Mònica, la guia del grup de petits, ens va explicar coses molt interessants, tot i que es va quedar sorpresa dels coneixements que ja tenim. Va ser molt divertit escoltar curiositats de l'artista. 
L'Anna, la guia del grup dels grans, va fer l'explicació en anglès. Ho va fer tant bé que vam entrendre-ho tot. Era un vocabulari molt adaptat a la nostra edat i estàvem súper atents. 
Per finalitzar les dues visites, vam fer una activitat molt divertida. Retrata't! Juguem amb la nostra imatge! Salvador Dalí transformava la seva cara, utilitzant màscares, eines òptiques i jugant amb el seu bigoti. Així que també vam transformar la nostra imatge, ens vam surrealitzar.
Hi ha fotografies que són autèntiques. 
I ara sí, tornem cap a casa, que els pares gairebé ni ens reconeixeran. Però abans d'acomiadar-nos, us deixem unes quantes imatges de les obres d'art del Salvador Dalí i d'una anècdota que va protagonitzar l'Oleguer!
L'anècdota: Salvador Dalí va preveure que en el futur el ball del swish swish es faria famós. Mireu!


Comentaris